Wil jij jouw tekst van Engels naar Nederlands laten vertalen?Teksten Vertalen

Heb jij een Engelse tekst die je wilt vertalen naar het Nederlands? Of andersom? Als jij zowel Nederlands als Engels spreekt, dan kun je meer klanten bereiken door je website tweetalig te maken. Spreek je doelgroep aan in hun taal naar voorkeur.

Als geboren en getogen Nederlander, is Nederlands mijn moedertaal. Het vertalen van Engelse teksten naar het Nederlands is voor mij dan ook geen enkel probleem. Maar ook wanneer je jouw Nederlandse teksten naar het Engels wilt vertalen, kan ik je helpen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Zit jij met een tekst die je graag wilt laten nakijken? Neem gerust eens een keertje contact met mij op via lara@larametman.nl.

Je zit nog nergens aan vast. Samen kunnen we kijken naar wat je nodig hebt en wat ik voor je kan betekenen. Afhankelijk van je vraag kan ik dan vrijblijvend een offerte voor je opstellen.

Lijkt me leuk om van je te horen 🙂

Benieuwd naar wat ik al eerder heb gedaan? Bekijk hier mijn portfolio.