SEO WebtekstSEO Webteksten zijn tegenwoordig onmisbaar voor jouw bedrijf

Waarom tijd en moeite steken in een SEO webtekst? Goede vraag. Als jij een eigen bedrijf hebt, dan is de kans groot dat je ook een website hebt. Het internet is dé plek waar potentiële klanten jou kunnen vinden.

En om zo veel mogelijk bezoekers op jouw site te krijgen heb je pakkende teksten nodig. Maar misschien ben je niet zo van het schrijven. Misschien vind je het lastig om te verwoorden wat je nu precies wilt overbrengen. Misschien krijg je moeilijk woorden op papier.

Zie je er als een berg tegenop om zelf al die teksten te schrijven voor jouw website? Ik help je graag. Het schrijven van teksten vind ik namelijk zo’n beetje het leukste wat er is. En als ik daarmee jou en je bedrijf kan helpen is dat natuurlijk helemaal mooi.

Gevonden worden dankzij een SEO Webstekst

Misschien heb je al wel eens gehoord van de term SEO. Dit is een afkorting voor Search Engine Optimalization. Een SEO-tekst bevat bepaalde kernwoorden.

Stel, jij hebt een schildersbedrijf in Utrecht, dan wil je dat de term ‘schilder Utrecht’ vaak voorkomt op jouw website. Dit is namelijk een term waar jouw specifieke doelgroep op zal zoeken via Google. Hoe vaker de term terugkomt op je site, hoe hoger jouw website in de zoekresultaten komt te staan. En waar klikken mensen op als ze Google gebruiken? Juist, op de hoogste zoekresultaten.

Google heeft een aantal documenten beschikbaar gesteld om jou te helpen je website SEO proof te maken. Maar dit is best ingewikkelde kost en zal daarom ook veel van je tijd in beslag nemen.

Ik kan je helpen om passende zoektermen terug te laten komen in jouw SEO webtekst, zodat jouw website optimaal vindbaar is via Google voor je doelgroep.

Hoe gaat dat in zijn werk?Ik schrijf graag jouw SEO webtekst

Heb jij een website maar nog geen web teksten? Neem gerust eens een keertje contact met mij op via lara@larametman.nl.

Je zit nog nergens aan vast. Samen kunnen we kijken naar wat je nodig hebt en wat ik voor je kan betekenen. Afhankelijk van je vraag kan ik dan vrijblijvend een offerte voor je opstellen.

Lijkt me leuk om van je te horen 🙂

Benieuwd naar wat ik al eerder heb gedaan? Bekijk hier mijn portfolio.