Een goed geschreven blog post kan jouw bedrijf veel goed doenBlog Post

Een blog post kan over ontelbaar veel verschillende onderwerpen gaan. Blogs zijn niet meer weg te denken in de moderne wereld van communicatie. En niet alleen bekende bloggers doen mee aan de trend. Ook voor jouw bedrijf kan het gunstig zijn om een blog op te richten.

Met een blog laat je namelijk aan je bestaande en potentiële klanten zien wat jij allemaal wel niet afweet van je vakgebied. Ook kan je jouw klanten, als je dat wilt, de kans geven om jou en het bedrijf wat beter te leren kennen.

Daarnaast zorgt een blog voor veel content. Daardoor wordt jouw site ook weer makkelijker gevonden door zoekopdrachten. Op die manier zorgt een blog voor meer bezoekers op jouw website. En misschien klikken ze dan meteen ook even door naar je contact pagina. Kassa!

Zelf niet zo’n blogger?

Hoewel bloggen dus een goede manier is om meer publiek op je site te krijgen, is het niet voor iedereen weggelegd. Je doelgroep gaat namelijk op een gegeven moment wel iedere maand/week een nieuwe blog verwachten. Iedere keer zal je weer een nieuw onderwerp moeten verzinnen en een nieuwe post moeten schrijven.

Is bloggen niet jouw hobby? Misschien kan ik je helpen. Het schrijven van een blog post is iets wat ik namelijk graag doe. Zo houd ik voor mijn eigen blog, Help Yourself, wekelijks een blog bij over psychologie en mindfulness. Ik schrijf ook graag een blog voor jou en jouw bedrijf.

Hoe gaat dat in zijn werk?Ik schrijf graag jouw blog post

Wil jij voor jouw bedrijf ook een goed geschreven blog post? Neem gerust eens een keertje contact met mij op via lara@larametman.nl.

Je zit nog nergens aan vast. Samen kunnen we kijken naar wat je nodig hebt en wat ik voor je kan betekenen. Afhankelijk van je vraag kan ik dan vrijblijvend een offerte voor je opstellen.

Lijkt me leuk om van je te horen 🙂

Benieuwd naar wat ik al eerder heb gedaan? Bekijk hier mijn portfolio.